Wednesday, March 28, 2018

World Of Tanks Moduly Dohazování

World of Tanks a Recenze

world of tanks moduly dohazování

http://partnersuche.webcam/flirten-lernen-frankfurt/

Pokud váš Napájení je menší než 500 Wattů HD7750 je doporučeno, žádné další napájení potřebné jako jiné karty. Něco, co jsem osobně rád o této hře je, že je to opravdu přináší zpět celý tým-eliminace hra, hra, která byla jednou z nejoblíbenějších, a od té doby se téměř vymřeli díky vysokorychlostní příležitostné hraní netrpělivost. Teď, nemáte ŽÁDNÝ ZPŮSOB, jak říct, odkud přišel výstřel. "Proč ne následovat červená kontrolka?" Protože můj drahý přítel, skořápky z SPG má AOE(Area of Effect) výbuch, který dělá to nemožné říct, jestli střílel vlastně přišlo, že tak, nebo je to pozemek vedle vás a způsobit indikátor jít spoušť šťastný. Zatímco oni mohou mít pár velký tyran tanky, které můžete oneshot, totéž lze říci o velký tyran tanky v týmu vs jejich nižší tier tanky. Přístup k Válečné hry o to, bude mít za následek je, že tvoje noob a podívat se na wiki, aby vám říct, proč se vaše noob. Pokud jste dal v zápase s partou slabé tanky, budete skončit s více zabije, i když jste absolutní minimum. Spolu s outragous opravy účty. (Nebudete moci platit za munici, stejně jako opravy, i když jste zastřeleni 4 nepřátel a vyhrál bitvu. Pak budete opravdu muset přemýšlet o koupi, ve hře zlatých do fondu hraní na obchodní konci hry. Když WG nerfs tanky říkají, že to je pro herní rovnováhu, ale když se buff ruských tanků říkají, že to pro historickou přesnost, jak o dáváme ruské tanky nějaké vyvážení hry a ostatní nějakou historickou přesnost, protože při pohledu zpět na některé z patch notes pro buff a nerfs rusové dostat 2 nebo 3 nerfs a 6-10 Nadšenci ostatní si 1 nebo 2 buffy a pak se dostat 3-8 nerfs. Můžete získat jeden z 10 nejlepších tanků ve hře, a dostanete použít ji však budete chtít (VENTILOVAT VZTEK ROZBÍT) a vyhrát více často. Z tohoto důvodu to vyžaduje skutečnou strategii, spíše než náhodně nabíjení do bitvy a nechat se zabít. Je to jako jakákoli jiná hra, to záleží na tom, kolik času a peněz chcete utratit, ale čím více budete trávit buď na tuto hru, tím více to skutečně odměňuje vás. Hra je špatně optimalizována, počítač, který lze spustit crysis na vysoké nastavení bude spouštět wot jen na střední nastavení. Mohu říci, nech to, hra je dolů, lidé kde hrát, jsou na 90% noobs, a můžete se stát skutečný velký tank s pouze nic dělat ve hře, a můžete ji vidět, když budete hrát, kolik idioti jsou na. Ale za tu cenu? Je to jako hloupá 90 Dolarů na jeden hloupý a nemluvě o ODPORNÉ nádrže a 25000 zlatých.

Bitvy Mechaniky - Globální wiki

Slabé Místo Průvodce: KV-2 - World of

Poznámky K Vydání Hry Docs Světě

Pokud budete hrát tier X tank bez prem a dostanete munice nasbíral bez poškození, ztratíte tisíce herní peníze. To bude trvat mnoho měsíců, možná i několik let, než se tato hra bude hratelná bez neustálé frustrace a problémy, které to má teď. Rozdrtit nepřátele a zničit většinu scénář, který dostane v cestě, vytvářet zkratky pro vás a vaše spoluhráče, aby prozkoumala. Dávejte pozor na to jednou v budoucnu, pro teď to je open beta plný chyb, nepodařilo matchmaking systém a spousta jiné problémy s rovnováhou. Pokud nemůžete pomoci sami, pak koupit premium tank,ale ne premium nebo ve hře zboží, budete velmi zklamáni. Myslím, že je víc hráčů v těchto úrovních, a tak dohazovač nemusel jít příliš out-of-range pro match tanky. Přesto, když dohazovač vám dává v utkání s partou silné tanky, nebudete moci dělat žádné škody. Množství času to bere na dosah svůj první Tier 10 (max úroveň) tanku činí odměna, že mnohem větší.

Nejdražší (i když zdaleka ne nejlepší) premium tank ve hře je Lowe (německy). 12 500 zlaťáků a máte sklo dělo, že zapomene, jak se pohybovat. Jeho Osm Míč Magie neuspořádané slova, zpět chce. Dobrý. Je. Interpunkce. Pochopit můžeme. Překladač od Google, špatný byl. Je to hra, kde ne každý tank v jedné hře je stejná, ale tam, kde se dva soupeřící týmy jsou celkově rovni v sílu. Pokud si troufáš otázku Války hraní na to, že vám řekne, že vaše připojení k internetu musí mít odpojen. Pouze řekl, Pracuje jak má. 3 francouzské tanky jeden po druhém hit od TD s 0 poškození. Také se WG snaží, aby to znělo technické mluví o balistice, jsem narazila na AMX 13-90 na straně jeho věže prsten, s pláštěm z mého jagpanzerE100, vyrazil na trať s bez poškození. Matchmaking je nepříjemné, ale jen proto, že výzvy, každý hráč každou hru v nějakým způsobem. Veřejnost se shoduje na tier 10 jsou často plné zoufale stupidní spoluhráči a tam to není moc, můžete dělat, aby vyplnit pro jejich nedostatky. Nemáme žádné dovednosti či taktiku ve Světě ruské Tanky, každý, kdo hraje to dost dlouho, bude si uvědomit, že. Někdy se stane, když všichni členové posádky jsou vyřazeni, nádrže ukazuje, jak se žije s jeho HP neporušené.

No comments:

Post a Comment