Thursday, March 29, 2018

Seznamka Pohlednice Dělené Zadní Británii

Pohlednice - Wikipedie

Konečné Dating Guide: 12

Britský fotograf John Hinde používá syté barvy a pečlivě plánoval jeho fotografie, který dělal jeho pohlednice z dvacátého století později se stal shromažďovány a obdivoval jako kýč. Přibližně 10 000 digitalizovaných pohlednic, vedeném Walter Havighurst Speciální Kolekce v Miami University Knihovny. Částečné řešení bylo kombinovat tyto barvy s ropné destiláty, což vede k rychlejší sušení heatset inkousty. Ale protože tento postup byl nezbytný krok v napomáhání výrobě karty, její přidané náklady udržovány proces omezena na několik vydavatelů. Zatímco pohlednice je obvykle tisknout soukromá společnost, jednotlivec nebo organizace, poštovní karty je vydáno příslušné poštovní úřad. Zažít bohaté barvy barviva světla musí být schopen projít přes ně rozrušit jejich elektrony. Postižené pohlednice, které byly úspěšně odeslané prostřednictvím Osmanské Říše před tímto datem (a jsou orazítkovány proto) mají vysokou rarita hodnotu a jsou považovány za cenné sběrateli. Cílem je nechat nějaký prostor pro sdělení, které má být napsáno, jak celý rubu karta může být použita pouze pro adresu. První pohlednice bude vytištěna jako suvenýr ve Spojených Státech byl vytvořen v roce 1893 inzerovat Světové Columbian Expozice v Chicagu. Počasí dívka Lucy Verasamy ukazuje její MOC jet set životní styl - včetně safari, pláž přestávky a párty v Verbier. Není samozřejmě nic nového; to, co je pozoruhodné, je to, že oni měli být poslední pohlednice ukázat jakýkoliv dotek lidské ruky na nich. Oni byli často oplzlý v přírodě, využití narážky a dvojsmysly a tradičně vybavený stereotypní znaky, jako jsou faráři, velké dámy, a dal manželé, ve stejném duchu jako Carry Na filmy. V jejich posledních dnech, mnohé byly publikovány vypadat jako foto-založené chrome karty, která začala dominovat na trhu. Wilhelmina Bunn, RCA Tajemství kurátor řekl: 'Jsme nadšeni, že se počet a kvalita pohlednic, které byly zaslány k nám tento rok. 'Šíři uměleckých stylů, aby vizuálně ohromující výstava s příspěvky umělců a designérů ze všech oblastí života zobrazí vedle sebe. 'V době, kdy umění financování vzdělávání je řezaný jsme ještě více vděčný za tuto podporu, s dary pomáhat další generaci umělců přicházejících na vysokou školu.'. Vytvoření velké poštovní systém zahrnující Indii za následek bezprecedentní přístup k poštovní: vzkaz na pohlednici může být poslán z jedné části země do druhé části (často na fyzické adresy bez poblíž post office), aniž by dodatečné náklady na poštovné připojeno.

Prodávaný novinových stánků a pouličních prodavačů, stejně jako specializované obchody se suvenýry, moderní přímořské pohlednice často mají více vyobrazení resort v neobvykle příznivých povětrnostních podmínek. Design karty představoval velké písmeno pravopisu státu nebo místa s menší fotografie uvnitř písmen. I když obrázky na prádlo karty byly na základě fotografií, které obsahovaly mnoho ruční práce umělců, kteří přinesli je do výroby. Ted zaplatil strašlivou cenu za výběr Bernadette turnaj Joyce v EastEnders, tím, že JIM SHELLEY. Animátor Nick Park pohlednice včetně několika zvířecí postavy, včetně cross-eyed žába a jeho slavný Wallace čtení knihy s názvem Život bez koláč, hororový příběh'. S parní lokomotivy poskytuje rychlé a cenově dostupné cestování, moře se stal populární turistickou destinací, a vytvořen jeho vlastní suvenýr-průmyslu. Mike Leigh je pero skici zachycují řadu znaků peering přes červený rámeček v pohlednici. Real Housewives hvězdičkový Dawn Ward dává Kardashian matriarch běžet za své peníze, -, jako ona nastaví její děti k slávě a rozšiřuje své podnikání.

Nejznámější vyzývavé přímořské pohlednice byly vytvořeny nakladatelství nazývá Bamforths, se sídlem ve městě Holmfirth, West Yorkshire, Anglie. Ostatní výrobci patří Tichnor a Společnost, Haynes, Stanley Pillsová, E. C Kropp, a Asheville Pohled Společnosti. Tak začal Zlatý Věk Americké pohlednice, která vyvrcholila v roce 1910 se zavedením cla na německé tištěné pohlednice, a skončil v roce 1915, když Světová Válka já jsem nakonec narušil tisk a import v pořádku německy tištěné karty. Jan Zeman našel čas nacvičovat s Stone Roses vytvořit pohlednici, které prostě číst ÚPIS v malé plastové dopisy přilepená na kartu. Pohlednice nesměli mít dělené zadní a zpravodajové mohli jen psát na přední straně pohlednice. Will Smith jde o katastrofálním rande s Sophia ROBOT v povedené video, které vidí, se mu nedaří zvítězit nad AI 'žena'. James Corden je otec brání jeho komediální hvězda syna po špatné recenze, pro jeho Peter Rabbit výkon. Dálniční známky může být cokoliv od malé skici v jednom rohu karty, design, pokrývají tři čtvrtiny karty. Kromě tisku se obvykle CMYK barvy, světlejší modré byl někdy používán, aby obrázky další úder. Tam, kde tradiční pigmentové inkousty, že by ležet na papírový povrch, tyto tenčí vodnaté barviva měla tendenci být absorbovány do papíru, vlákna, kde se to ztratilo jeho výhodou vyšší hustotu barvy, odcházející za nudné rozmazaný povrch.

No comments:

Post a Comment