Wednesday, March 28, 2018

Soukromé Seznamka Bodů V Karáčí

https://pauschal-reisenopodode/

Vzhledem k jejich vlivu, Hinduisté byli schopni ovlivnit vládu do přenosu navrhované přesídlení stránky Lyari, přetížených a nižší střední třídy oblast. Zřízení Sindh Madressatul Islámu následovalo založení D. J. Sindh Vlády pro Vědu a Vysoké školy v roce 1887, a instituci byl přiznán status univerzitní v roce 2014. Hinduistické Gymkhana Budova byla postavena Hinduisty, kteří se stěhovali po nezávislosti Pákistánu, ačkoli budova byla uzpůsobena pro dům Národní Akademii Múzických Umění. Za jeho vlády, opevnění v regionu působil jako hráz proti portugalské invazi do Sindh. Na Dawood Univerzita Inženýrství a Technologie, který byl otevřen v roce 1962, nabízí studijní programy v ropy, plynu, chemického a průmyslového inženýrství. Qaim Ali Shah, předseda vlády provincie Sindh na jihu Pákistánu, řekl na tiskové konferenci v únoru to bylo již více než 1 milion nelegálních Afghánských přistěhovalců žijících v Karáčí, rychle rostoucí město 22 milionů lidí. Jejich rozsáhlé migrace udělal Karáčí jeden z největších Rohingyů obyvatelstva mimo Myanmaru, ale poté se situace začala otáčet proti nim. Na Shaheed Zulfiqar Ali Bhutto Institutu Vědy a Technologie (SZABIST), která byla založena v roce 1995 bývalá premiérka Bénazír Bhuttová, provozuje areál v Karáčí. Jeden z jedinečné kulturní prvky z Karáčí je, že rezidencí, které jsou dvou - nebo třípodlažní řadové domy jsou postaveny s předzahrádkou chráněn vysokou zdí. I. i. Chundrigar Road nabízí celou řadu velmi vysokých budov. Silnice je stavěna jako součást mnohem větší dálniční sítě ve výstavbě jako součást expanzivní Čína, Pákistán Ekonomický Koridor. Port Qasim se nachází 35 km (22 mil) východně od Přístavu Karáčí na Řeky Indus ústí. Syed Mustafa Kamal byl zvolen Město Nazim Karáčí uspět Naimatullah Khan v roce 2005 voleb, a Nasreen Jalil byl zvolen jako Město Naib Nazim. Stal se patronem Karáčí a jeho urs je významnou událostí pro město a jeho obyvatele. Pákistánské Námořnictvo Inženýrství Vysoké školy (PNEC), provozované Pákistán Námořnictvo, je spojena s National University of Vědy a Technologie (NUST) v Islámábádu. V roce 1947, jako nová Federální Vláda Pákistánu se snažil prosadit v Karáčí, velký počet Muslimských uprchlíků ze severní Indie přišel a usadil se ve městě.

Karáčí - Wikipedie

http://iepazasanaspieredzipasaule.logdown.com/posts/6820164

Výstupní data jsou k dispozici, ale proxy data naznačují, že neformální výroby je mnohem menší, pokud jde o kapitálu a přidané hodnoty. To bylo, nicméně, rezidenční oblast, kde dominují bohaté Sindhi Hinduisté, který se stal nervózní, že tak velký počet nespokojených nižší třídy Muslimských uprchlíků, kteří žijí v tak těsné blízkosti k nim. Sir Syed Univerzita Inženýrství a Technologie (SSUET) nabízí studijní programy v oblasti biomedicíny, elektroniky, telekomunikační a výpočetní technika. Čtvrtý koridor je v současné době ve výstavbě, který bude odkaz Karáčí centra do Karáčí je Malir Města. Dow University of Health Sciences byla založena v roce 1945, a je nyní jedním z Pákistánu špičkových lékařských výzkumných institucí. Karáčí získal své první neo-Gothic nebo Indo-Gotických budov, když Frere Hall, Empress Market a St. V roce 1878, British Raj připojen Karáčí s síť Britské Indie obrovské železniční systém. Region může být místo, Krokola, kde se Alexandr veliký jednou tábořili, aby připravili flotilu a pro Babylonii, stejně jako Morontobara, které mohou být případně Karáčí je Manora sousedství.

Po nezávislosti Pákistánu, mnoho z Karáčí je Sindhi Hinduistické populace pro Indii, zatímco Muslimští uprchlíci z Indie zase usadili ve městě. Haynes (1. ledna 2012), Studium Aplikovaná Geografie a Prostorové Analýzy: Řeší Skutečné Světové Problémy, Edward Elgar Publishing, ISBN 978-1-78100-796-9. Západně od Karáčí města je Mys Monze, místně známý jako Ras Muari, což je oblast charakteristická moře, útesy, skalnaté pískovcové mysy a nezastavěné pláže. Neformální výroba je více převládající než formální výroby z hlediska počtu zaměstnaných osob, plocha pozemku se vztahuje neformální podniků a počet podniků. Od Hyderabad, dálnice byly postaveny, nebo jsou konstruovány, poskytovat vysoce-rychlostní silnice přístup k severní Pákistánského města Péšávar a Chartúm 1100 kilometrů (680 km) severně od Karáčí. Hamdard University je největší soukromá univerzita v Pákistánu s fakultami včetně Východní Medicína, Lékařství, Strojírenství, Farmacie a Práva. Karáčí je postaven na pobřežní pláně s rozptýlené skalní výchozy, hills a pobřežní bažiny. To je suchý a příjemný vzhledem k teplé horké sezóny, která začíná v Březnu a trvá až do monzunů dorazí v červnu. Karáčí se stal oblíbenou destinací severní Indické Urdu-mluvící Muslimové, kteří doufali, že najdeme bílé-límec pracovních příležitostí v centru obchodní a přístavní město. Karáčí je pobřežní nížiny podél Arabského Moře na jih od Clifton rovněž byly vyvinuty mnohem později jako součást většího Obrany Bydlení Orgán projektu.

No comments:

Post a Comment