Tuesday, March 27, 2018

Seznam Nejbohatších Seznamka Na Světě

Světy Miliardáře 2018 - Forbes

Real Housewives hvězdičkový Dawn Ward dává Kardashian matriarch běžet za své peníze, -, jako ona nastaví její děti k slávě a rozšiřuje své podnikání. On je distribuované systémy a sítě expert s vhled do identifikace velkou příležitostí na trhu a budování architektury potřebné k řešení těchto příležitostí. Pincus také založil Vyžírka, Inc., Kmen Sítí, a Support.com. Pincus sloužil jako generální ŘEDITEL společnosti Zynga až do července 2013. Po promoci nejprve pracoval v místní státní oddělení v Ningbo jako inženýr, a pak šel do Guangzhou a pracoval pro Sybase. On je nejlépe známý pro založení Crashlytics, startup získal Twitter v roce 2013; vytvoření sdílení souborů síť s názvem i2hub; seed investice do společností, včetně JetSmarter, Draftkings a Chutí, a jeho žalobu proti bratři Winklevossovi. On opustil společnost v roce 2012 a vzal roli jako podnikatel-v-bydliště v rizikového kapitálu firmy Andreessen Horowitz. Ferdowsi se zúčastnili Massachusetts Institute of Technology, kde vypadl ve svém posledním roce se soustředit na své podnikání. Později Blecharczyk spolupracuje s Brian Chesky a Joe Gebbia, aby zjistil, Airbnb, on sloužil jako společnosti první chief technology officer a kódované společnosti původní webové stránky pomocí Ruby on Rails. Poté, co vystudoval na Katedře Matematiky na Zhejiang University, on dělal jeho postgraduální studium na Katedře Softwarového Inženýrství v Shenzhen University. Hoffman byl co-zakladatel a výkonný předseda LinkedIn je business-orientované sociální sítě se používá především pro profesionální networking. Jinde, jeden ze tří miliardářů je Američan, dolů z téměř jeden ze dvou před deseti lety. USA má 10 více miliardářů než loni, ale o 56 méně než v roce 2008 vrchol. On je také co-zakladatel a předseda Groupon, spoluzakladatel Echo Global Logistics (ECHO), InnerWorkings (INWK), Mediaocean a Příjmu. On je generální ředitel Kynetic, direct-to-consumer e-commerce společnost založil v roce 2011. Jeho první společnost byla část dot-com éry v New Yorku, a jeho druhý podnik, Weblogy, Inc., nakladatelství, které spoluzaložil společně s Brianem Alvey, vydělával na růst blogy, než byl prodán AOL. On je co-zakladatel a CTO Americký Nadnárodní technologie a sociální média společnosti Snap Inc., který stvořil (jako Snapchat Inc.) s Evan Spiegel a Reggie Brown, zatímco oni byli studenti na Stanford University.

Bill Gates zůstává nejbohatším mužem v

On dosáhl jeho masters a PhD v elektronické inženýrství a počítačové vědy na Korea Advanced Institute of Science and Technology. On je co-zakladatel a bývalý CEO společnosti Yahoo! Inc.Po odchodu Yahoo! stal se mentorem technologie, startups a investor, a to prostřednictvím své firmy, AME Cloud Ventures. Založil GoDaddy skupiny společností, včetně doménové jméno registrátora GoDaddy.com, prodejce registrátora Wild West Domény a Modré Břitva Domén. Profesor financí Jack McDonald pomáhal Marcos kontaktovat potenciální investory a zeptal se John Muse, pozvaný řečník a spoluzakladatel Hicks, Muse private equity fondu, pokud Marcos mohl řídit ho do jeho soukromé letadlo. V červnu 2014, on odstoupil ze své pozice jako Výkonný Předseda a v současné době slouží na Go Daddy rady. Od roku 2010, Omidyar byl zapojen do on-line žurnalistiky jako vedoucí vyšetřovací zpravodajství a veřejných záležitostí news service Honolulu Občanské Porazit. On také jednou vytvořené programy, které by žert své přátele tím, že vypadá na hack jejich AOL Instant Messenger účty. Začalo to jako webového portálu s web directory poskytuje rozsáhlou škálu produktů a služeb pro různé on-line aktivit.

  1. Forbes Bohatý Seznam 2011: Carlos Slim je
  2. 100 Nejbohatších Internetu
  3. Amancio Ortega předstihuje Bill Gates
  4. Petra - Centrum Světového Dědictví UNESCO
  5. Seznam Světového Dědictví unesco v
  6. Světy Nejvíce Inovativní
  7. Bohatý Seznam 2018: Kdo je nejbohatší
  8. Seznam Světového Dědictví unesco v
  9. Světy Miliardáře 2018 - Forbes

Anna Wintour je nastavena na 'opustit svou práci jako Vogue Editor-in-Chief letos v létě' - po 30 LETECH u kormidla. Společnost je instant messaging jednotky Řádku je Japonsko top messaging aplikace, a může se pochlubit 215 milionů globálních uživatelů. On je zakladatel, prezident, generální ředitel a výkonný člen představenstva Tencent Inc., jeden z největších Internetových společností v Číně. Cannon-Brookes a Farquhar byly uznávané pro své úspěchy jako Australský TO Professional of the Year award v roce 2004. Filo Server Program, napsaný v C programovací jazyk, byla server-side software používá k dynamicky sloužit proměnná webové stránky, nazývá Filo Server Pages, na návštěvy rané verze Yahoo! webové stránky. Od založení Baidu Li se obrátil na firmu do největší Čínský vyhledávač, s více než 80% podíl na trhu tím, že vyhledávací dotaz, a druhý největší nezávislý vyhledávač na světě. On je co-zakladatel (s Jan Koum) WhatsApp aplikace, mobilní zasílání zpráv, které získal od Facebook Inc. Start Dnes byl přesunut do on-line platformu, začala prodávat oblečení, a stala veřejná obchodní společnost. Společnost začala jako Internetový obchodník knih a rozšířena na širokou škálu produktů a služeb, v poslední době streamované video a audio streaming. Amazon.com je v současné době největším světovým Internetový prodej společností na World Wide Web. On byl nápomocen jeho spolubydlící a kolegy studenty Harvardu Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Roubíček, a Chris Hughes.

No comments:

Post a Comment