Tuesday, March 27, 2018

Seznamka Někdo S Herpes Simplex 1

Herpes Simplex, Co způsobuje, Typ 1

Nejstarší zmínky se datují do 5. století B. C. Genitální HSV infekce byly poprvé popsány v 18. století. Na rozdíl od viru chřipky, které můžete získat prostřednictvím vzduchu, herpes se šíří přímým kontaktem, to znamená, že přímo z místa infekce do místa kontaktu. Dokud efektivní herpes vakcínu nebo lék na HSV infekce je zjištěno, že převažující přístup k léčbě i nadále potlačující antivirové terapie. Po několika letech, někteří lidé stanou trvale asymptomatická a již zkušenosti ohniska, ačkoli oni mohou ještě být nakažlivé pro ostatní. Předchozí HSV-1 sérokonverze zdá se, že snížit příznaky později HSV-2 infekce, i když HSV-2 může být stále smluvně. Prodromální příznaky patří mravenčení ( parestézie ), svědění, a bolest, kde lumbosakrální nervy inervují kůži. Centrum pro Kontrolu a Prevenci Nemocí. 2010-03-09. Archivní (PDF) z původního na 2016-03-06. Herpes mohou lidé náchylnější k infekci HIV, a to může udělat HIV-infikovaných osob více infekční. Lidé s nezralým nebo potlačen imunitní systémy, jako jsou novorozenci, po transplantaci či lidé s AIDS, jsou náchylné k těžkým komplikacím, z HSV infekcí. V roce 1960, rozdíl byl vyroben, že HSV-1 dochází nad pasem, a HSV-2 níže, ale genitální HSV-1 infekce se zvyšuje. Pokud genitální herpes vředy jsou přítomny, nebo pokud jeden z partnerů je v prodromální fázi (začíná pociťovat příznaky) byste se měli vyhnout sexuální aktivity. Double-stranded DNA viru je začleněn do buněčné fyziologie tím, že infekce jádra nervových buněk těla. Herpes není vždy zacházeno jako sexuálně přenosné choroby (STD), protože to nebylo považováno za natolik závažné. To je vzácný, ale závažný stav, obvykle způsobeno tím, že vertikální přenos HSV-1 nebo -2) z matky na novorozence. A konečně, pokud máte opar a dal pusu na své partnery genitálie (orální sex), můžete dát váš partner genitální herpes.

seznamka někdo s herpes simplex 1

Studie ukazují, že více než 500.000 Američanů jsou diagnostikovány s genitální herpes každý rok, a největší nárůst se objevuje u mladých teenagerů. Vidarabine byl první systémově podávat protivirové léky s aktivitou proti HSV, pro které terapeutické účinnosti převáží toxicita pro správu život ohrožující HSV onemocnění. Stejně tak, pokud máte aktivní herpes genitálií a vaginální nebo anální styk, můžete dát váš partner genitální herpes. Odkazy na tuto stránku jít na ošetření, služby, informace, lékaři, odpovědi, a publikací, které mohou pomoci vyrovnat se s herpes ve vašem životě. Časté infekce kůže nebo sliznice může mít vliv na obličej a úst (orofaciální herpes), genitálu (genitální herpes), nebo ruce ( herpetické whitlow ). Císař Tiberius se říká, že zakázané líbání v Římě na dobu, vzhledem k tak mnoho lidí, kteří mají opary. Někteří dospívající definovanými sex jako pohlavní styk pouze, a to včetně dalších typů intimní chování, jako je orální sex, který se může šířit také onemocnění, herpes zahrnuty. Velmi vzácné, a to pouze vliv 2 na milion, encefalitida je velmi nebezpečná a může způsobit bolest v krku, bolest hlavy, horečka, vomitng, kóma a dokonce i smrt, pokud se neléčí.

seznamka někdo s herpes simplex 1

Myslet mimo krabici a prozkoumat jiné sexuální fantazie, začlenit masturbace, hraní rolí, a více jak navrhl sex therepist, Dr. Amy. K zabránění neonatální infekce, séronegativní ženy se doporučuje, aby se zabránilo nechráněného orálně-genitální kontaktu s HSV-1-séropozitivní partner a konvenční sex s partnerem, s genitální infekce během posledního trimestru těhotenství. Když léze se objeví uvnitř úst, primární orofaciální herpes je někdy mylný pro impetigo, bakteriální infekce. V HSV-1-infikovaných osob, sérokonverze po perorální infekci zabraňuje další HSV-1 infekce, jako je whitlow, genitální herpes, a herpes oka. S rozvojem acyclovir v roce 1970, farmaceutické společnosti, Burroughs Wellcome, vytvořil informační kampaň pro virus. V případě genitální infekce, vředy se mohou objevit v původním místě infekce, nebo v blízkosti spodní části páteře, hýždí nebo zadní strany stehna. Laboratorní testy zahrnují kultivaci viru, přímá imunofluorescence (DFA) studie k detekci virů, kožní biopsie, a polymerázové řetězové reakce k testu na přítomnost virové DNA. V mnoha infekcí, prvním příznakem lidé budou mít své vlastní infekce je horizontální přenos sexuálním partnerem nebo vertikální přenos neonatální herpes na novorozence v termínu. Příznaky herpes obvykle vyvinout během 2 až 20 dnů po styku s virem, i když to může trvat déle. Tam jsou také antivirové léky, které pomáhají snížit počet virových ubývání dní v průběhu celého roku.

No comments:

Post a Comment