Sunday, April 1, 2018

Beauty Girls

Dota 2 - Rovnováha sil

Zatímco Ninja diskutovali o prokletí, Nya vyjádřila své zmatení, že pokud Serpentine nevzal hard-disk, který byl viníkem. S čas krátí, Jay neochotně používá Nunčaky Blesku, jak zabíjí svého přítele, v naději, že doslova šok ho z jeho transu, ale útok se nepodařilo zlomit kouzlo. Skupina přiblížil Klášter krku a šíje, ale Cole dorazil první houpající kuře před jeho dračí nos. Při konfrontaci Skales, se dozvěděli, že Serpentine měl reformovat a Hadí Král měl dokonce syna. Oni byli pak zobrazí uvnitř psaní sál, kde se Ninja se dozvěděl, že občané Cloud Království byli spisovatelé osud. Parní nikdy aktualizace ke stažení ke hře, nebo vlastní hru položky, které již byly kompletně nainstalován, po spuštění Dota. Jay nerozuměl jeho mentor slova, ale další diskuse byla zastavena, když se loď náhle prudce na jednu stranu. Oni byli brzy odvoláni na Jamanakai Vesnice Wu nicméně jako Lloyd rozpoutal kmene Hypnobrai Serpentine. Jay se pokusil použít Spinjitzu, aby se ho odstrčit, ale nakonec Ninja byli nuceni ustoupit s Wu a Nya v Destiny ' s Bounty. Jay byl zmatený, když se Cole začal mluvit Yang před povzbuzovat druhé, aby hlava trhlinou. Podívejte se na vaše statistiky na každý hrdina je příslušnou stránku galerie, nebo vidět kompletní seznam ve svém profilu. Jay a Nya bojoval Sky Pirates, ale Nya byl nakonec zabit, Jay používá jeho poslední přání, aby se vrátit zpět poslední akce, a on rozdmýchal jeho vztah s Nya. Jay, Zane, Cole, Kai, Nya dostane nápad, aby vypněte napájení ve městě zastavit virus ovládání stroje v zemi. Obchod byl okamžitě zaplaven s Ghost Warriors, takže ninja nejsou schopny se bránit, až Ronin jim ukázal Aeroblades. Byly přerušeny zvukem zlý smích z vesnice a čerpání jejich zbraně, přiblížil obce připraven k boji.

Ninja mount wallipers a Modrá Ninja následoval Kai směrem Stiix, kde Ronin držel svitek. Na cestě, čtyři Ninja řečeno okolnosti, jak se potkali Mistra Wu a shodli se, že kdyby to nebylo pro svého pána, oni by nikdy být viděn společně. Vyrazili do města hledat lepší místo a brzy přišel na Grand Sensei Dareth je Mojo Dojo. Při návratu do Kláštera, že najít celá budova zbourána a spálena na uhel, což Ninja zapnout Zane a vinit ho za zničení jejich domova. Červený Ninja tvrdí, že nikdo nevěděl, co poháněl Zane, a on myslel, že to bylo bratrstvo, protože to je to, jak Zane poháněl ho. Mimochodem, porazil sám sebe, když jeho řetězec závislý na nedaleké vodní věži a nalil její obsah do sebe. Ronin rychle ho sebral a odletěl v R. E. X., ale Morro srazil ho k zemi, a on byl nucen uprchnout z Morro a Ninja na nohy. Pokud nepřítel ovlivněny tento debuff je umlčen, debuff bude pauza (bez poškození a není čas uplyne).

Jay Walker Ninjago Wiki FANDOM

Ninjago Cole Wiki FANDOM

Jako Generál Kozu trvá Misako se svým pánem ve stanu, maskovaný Ninja se dát do práce nese Temné Hmoty na superzbraň. K večeru, on byl nakonec schopný, aby se jich zbavit tím, ohlašovat je zpět na skládku, vzhledem k Hadce, že o tom, ale ne dříve, než Edna řekl další ninja, jak líbal jeho polštář. Jay si všiml, že jeden ze spisovatelů, které diktoval Dareth je osud, ale omylem upustil inkoust na pergamenu, což způsobuje Hnědé Ninja destiny, které mají být změněny. Spolu s rozsáhlou vizuální změny, opravy podkladových nástrojů použitých k vytvoření tohoto terén dává všechny vlastní herní tvůrci ještě více zdrojů, aby své nápady do hracího pole. On také vysvětluje, že toto je jediný způsob, jak uspět, jak to bude otázka času, než digitální Overlord plně kanalizace Lloyd ' s power. Po nelítostné bitvě, Ninja byli srazil na Skulkin vozidla jako zmizeli do portálů, s Jay utrpení ránu do krku, která ho opustila, nemohl mluvit. Uvědomil si, že je to Nástroj Míru, Lloyd údery, což způsobuje světlo zářit na něj, a paprsky energie se odráží od krystalů ve stěnách. Jeho blesk pravomoci byly dále posílena Nunčaky Blesku, a později jeho Elementární Čepele. V reakci na Cole je poptávka pro představu, pro boj s hordou, Jay pokoušel se navrhnout, Tornado Stvoření. Poté, co draci přešel do Podsvětí, Ninja se snažil propašovat do Lord Garmadon pevnosti skokem přes krápníky na stropě.

No comments:

Post a Comment