Sunday, April 29, 2018

Seznamka Skenování 6 Týdnů

Těhotenství dating scan - NHSUK

seznamka skenování 6 týdnů

seznamka skenování 6 týdnů

firstScan Soukromé Časném Těhotenství

Ultrazvuk skenování záznamy vašeho dítěte nuchální translucence měření, a může také zkoumat vaše dítě v nějakém detailu, aby zkontrolovat, zda mnoho z hlavních orgánů se vyvíjí normálně. V současné době nejpřesnější neinvazivní test pro detekci downova syndromu v průběhu těhotenství měření nuchální translucence se ultrazvukové vyšetření mezi 11. až 14. týdnu těhotenství. Pokud dvě hladiny hormonů jsou příznivé, že se sníží šance, že vaše dítě má downův syndrom. To může být způsobeno tím, že jiné věci, ale přítomnost echogenní střevo by nárůst rizika chromozomální trizomie. Budete pravděpodobně vám výpis z vašeho dítěte tím, že sonographer jako dárek, je důležité mít na paměti hlavní účel skenování. Toto je obvykle není problém pro dítě, ale měly by následovat další test později v těhotenství. To se nazývá 'průhlednost', protože na ultrazvuku to vypadá jako černý prostoru pod kůži plodu. Ženy věk - Riziko 20 yrs 1, v roce 2000 30 let, 1 z 900 35 let 1 356 36 let 1 240 38 let, 1 180 40 let 1 110 42 let 1 70 44 let 1: 40 Tím, že kombinuje výsledky nuchální složit screeningový test a výsledky krevních testů se riziko na základě vašeho věku počítač bude vypočítat celkové riziko vašeho dítěte s Downovým syndromem. Množství alkoholu (plodové vody), postavení a vzhled placenty a podrobný scan dítě samotné. Pokud nosní kosti je viditelné na skenu pak to bude snížit šance vašeho dítěte s Downovým syndromem. Nuchální translucence (také hláskoval nucal průsvitnost) je kolekce tekutiny pod kůži plodu v oblasti krku plodu a je to dar a vidět ve všech plodů v časném těhotenství. Prvním Trimestru, není poskytnout první fotografie pro vaše dítě album, nebo zjistit pohlaví vašeho dítěte. Pokud se nemůžete dostat krevní test provádí před diagnostickým to může být přijata ve stejný den, ale výsledek bude muset být projednány později. V závislosti na tom, kde žijete různých typů screeningových testů budou nabízeny, což je trochu matoucí. To není určen nahradit lékařskou pomoc od svého lékaře, lékař nebo zdravotní péče profesionální.

Nuchální translucence test může také zkontrolovat, zda vaše dítě má všechny své končetiny, hlavy a mozku, se zdají být vyvíjí normálně, že dítě má viditelné žaludku a močového měchýře a pupeční šňůra je správně vložena. Grafy byly vytvořeny pro tento účel, ale několik jednoduchých pravidel palce může být také efektivně využít. Nosní Kosti plodu Je nuchální translucence test bude také zkontrolovat, zda vaše dítě má viditelné nosní kosti. Pomocí kombinace ultrazvuku a měření hormonů v krvi riziko, že vaše dítě má downův syndrom lze předvídat. Cysty zmizí po 28 týdnech těhotenství, ale pokud je přítomen, a to zejména s dalšími markery mohou zvyšovat riziko chromozomální trizomie (zejména edwardův syndrom - trizomie 18). Pokud si nejste jisti, vaše data období, nebo máte nepravidelný cyklus, doporučujeme vám kontaktovat svého lékaře, porodní asistentky nebo poskytovatele zdravotní péče, co nejdříve uspořádat pro datování skenování. Tento test je přesnější než krevní test na 15-16 týdnů s 80% potenciální míra detekce, pokud se provádí. I když výsledek není definitivní výsledek, to vám umožní učinit informované rozhodnutí pro vaši rodinu, jak se vám podaří své těhotenství.

Ultrazvuk FAQ

seznamka skenování 6 týdnů

Tekutiny kolekce je však zvýšené v mnoha plodů s Downovým syndromem a mnoho dalších chromozomálních abnormalit. V rozsáhlých studiích z tisíce těhotenství tyto následující funkce, bylo zjištěno, že nejdůležitější při změně riziko downova syndromu. Tak čím jste starší, jsou pak vyšší počáteční riziko vašeho dítěte s Downovým syndromem bude. Týden po týdnu skenovat obrázky: První Trimestr Příklady ultrasonografie může použít během těhotenství. Týden Po Týdnu Těhotenství Pokroku Kalendář Prvním Trimestru Týden 1 Týden 2 Týden 3 Týden 4 Týden 5 Týden 6 Týden 7 Týden 8 Týden 9 Týden 10 Týden 11 Týden 12 Týden 13 Druhém Trimestru Týden 14 Týden 15 Týden 16. Týden 17. Týden 18. Týden 19. Týden 20. Týden 21. Týden 22. Týden 23. Týden 24. Týden 25. Týden 26 Třetím Trimestru Týden 27. Týden 28. Týden 29. Týden 30. Týden 31. Týden 32. Týden 33. Týden 34. Týden 35. Týden 36. Týden 37. Týden 38. Týden 39. Týden 40. První trimestr ultrazvukové vyšetření může ukázat "měkké" markery chromozomálních abnormalit, jako je zvýšené nuchální translucence (vzadu na krku) aby zjištění downova syndromu plodu. Celkové riziko pak může být vypočtena okamžitě po scan a výsledek diskutovali tváří v tvář. Jinak skenování je obecně rezervován v prvním trimestru k potvrzení těhotenství, a vyloučit mimoděložní nebo molární těhotenství, potvrzení srdeční tep a měřit koruny kostrční délku pro datování. To je obvykle méně než 2,5 mm, a když viděl větší (větší než 2,5 mm, viz obrázek vpravo), může znamenat, že dítě má downův syndrom, nebo může znamenat další chromozomální abnormality. 95% měření bude znamenat snížení rizika. Není třeba mít plný močový měchýř, mírně naplněný močový měchýř, je potřeba pro řádné vyšetření.

No comments:

Post a Comment