Sunday, April 1, 2018

Seznamka Mpls

Pantages Theatre - Mpls - Hennepin

V roce 1965 režisér Robert Wise, připomínající jeho úspěch s "West Side Story," rozhodl preview jeho nového filmu "The Sound of Music" na Mann. Jeho matka vzala v Afro-Americká žena a její děti poté, co byli vystěhováni z okolních domů. Pokud jste, nebo někdo víte, má osobní příběh, nebo zajímavou historku týkající se těchto jemných místech, byli bychom rádi, aby to slyšet. Sálem, Státu, a Pantages Divadla. Století mají dlouhou a pestrou historii sahající až do počátku 1900s. Press box je plně uzavřený jewel case, vysoko nad pole, a uvnitř to cítí tíživě tiché. Ale pak, o pár týdnů později, jsem na místě Sid v tisku řadě na Vlky hra proti Oklahoma City. Proč, ve věku 97, Sid stále tahat do kanceláře, proč pořád jít přes výzvu blíží se lede, kreslení význam z odpovědi 20-něco, co dítě v elastické uniformu. Tentokrát osoba, která ve zprávě uvedl, že se obával, mladší dcera byla sexuálně zneužívána. Minneapolis policie byli povoláni do domu 53 krát od roku 2011 na zprávy, zkontrolovat životní podmínky obyvatel, hlášení o ztracených dětí, stejně jako četné domácí násilí, obvinění. Jerry Brown v sobotu pro jeho milost pěti ex-trestanci, kterým čelí deportaci, včetně dvou, kteří uprchli režim Rudých khmerů v Kambodži, s jejich rodinami, před čtyřmi desítkami let. Dům, kde Jerry Lee Kari a Shelia Machelle Wilson žil se svou rodinou na 17 Ave. S. v Minneapolis v úterý. On-site property manager odmítl nabídku specifika o politiku je dopad na shodu nebo nějaké příklady problematický incidentů. Máme v plánu zachytit tyto příběhy podělit s veřejností prostřednictvím písemných materiálů a plánované historický dokument o divadla. Ale štve mě, že lidi nemají čas, nebo respekt pro budovu a její obyvatele, aby uklidit.". Předchozí Další se Narodil 15. Března 1920, Sid Hartman začal na dně: Židovského chlapce, který vyrůstá na severní straně z Minneapolis do zubů, Deprese.

Kongres vytvořil Federální Rezervní systém prostřednictvím zákona schváleného v roce 1913, nabíjení s odpovědností podporovat zdravý bankovní systém a zdravou ekonomiku. Když jsem Maxe zeptat, jestli se někdy cítí špatně o žebrování 97-rok-starý muž s omezenou zájem humor, on se brání s baseballovou terminologii, která dává nějaký smysl. Jerry Kari, 52, byl zatčen Feb. 22 poté, co policie byli povoláni do rodinného domu loni v Květnu poté, co jeden z dvojčat utekl z domova a hlásil zneužívání. Našli také dva psi ve sklepě ležet ve vlastní moči a výkalech, podle zprávy. Další generace hlášeny zanedbávat stejný den, že případ byl uzavřen, nicméně, nová zpráva bude podána na ochranu dětí, tentokrát zahrnující Wilson je 2-rok-starý vnuk. Ale můžete vidět dlouhodobé mediální strategie tady taky: schopnost zavděčit se lidem, kteří volají Sid s kopečky, které pak předává svým čtenářům. Bývalý Dvojčata prezident Jerry Bell nabídl teorii, aby mi o rozdíl mezi dvěma pilíři Strib sportu. V Březnu 2013, Hennepin County sociálních služeb obdržel zprávu, že dvojčata byla zneužívána za lhaní.

seznamka mpls

seznamka mpls

V jeho sloupcích, Sid trvale sám zarovná s horní: se silnými trenéry, vlastnictví a vedení. Pár, který řekl policii, oni jsou také bratr a sestra, později to popřel, také mám 11-rok-stará dcera. Více kontaktů s ochranu dětí Krajské úřady otevřeny a uzavřeny nejméně tři předchozí zprávy o zneužívání a zanedbávání vázána na rodinu se datuje do roku 2013, podle bludišti záznamů podal v Hennepin County juvenile a pozůstalostní soud. Údaje o počasí poháněn Forecast. Pantages Divadlo je dobře známý, velmi dobře vybavená a má efektivní, přátelské a znalý personál. Sid se stále používá. Ve skutečnosti, v posledních sobotu večer, Sid říká, on hostil Bud Grant, college basketball obecné Bobby Knight, a miliardář podnikatel Marty Davis. Ona je matkou dvojčat, s mentální kapacitu mezi 3 - nebo 4-letý a druhý s mentální kapacitou 6-rok-starý, podle soudních záznamů. To samé se stalo s Lou Holtz: Sid vzal ho na oběd, když Holtz byl absolvent asistent v Iowě. Policie četné zprávy, ale nebylo jasné, jestli některý z těch policistů oznámil rodině, aby státní zaměstnanci, kteří jsou pověřeni vyšetřováním zneužívání dětí zpráv. Ale já jsem pauzu, aby si: Můj Bože, jestli se držet krok s nevrlej 97-rok-starý novinář je tak těžké, jak těžké to musí být pro 97-rok-starý novinář.

No comments:

Post a Comment