Sunday, April 29, 2018

Npr Seznamka

NPR : National Public Radio : Novinky

Sean píše o příběhy, ve kterých je absence, někdy hmatný, někdy i nepřiznané. Přemítáme, že otázka s Kate Darlingová z MIT Media Lab ve speciálním nahrávání v Aspen Myšlenky Festival. Přihlaste se k Odběru USA TODAY Přihlásit Již Nyní na vydání tisku předplatitel, ale nemám přihlašovací údaje. Tento týden na Skryté Mozku, jsme se prozkoumat tento paradox: z Hollywoodu do Bílého Domu, do lesů Tanzanie. Tento týden na Skryté Mozku, příběh o odpuštění neodpustitelného, a náklady na usmíření. Tento týden na Skryté Mozku, jsme se prozkoumat národní tajemství: že od doby, kdy Kryštof Kolumbus přijel do Nového Světa až do roku 1900, bylo jich tam tolik jako pět milionů Rodilých Amerických lidí zotročených. Navíc jsme se zeptat, zda bychom měli myslet, že násilí jako nemoc, podobně jako krev-patogen, v jeho schopnost šířit se z člověka na člověka. Hrát Hru Trendy Trendy Vyhledávání. Pak, Shankar rozhovory spisovatelka Deborah Blum o průkopnické experimenty na význam lásky pro malé děti. Tento týden na Skryté Mozku, se podíváme na to, co se stane v samovazbě, a psychologické účinky, být sám na dlouhou dobu. Tento týden na Skryté Mozku, jsme znovu Oduwole příběh, a to, jak veřejnost vnímá rap hudba může hrát roli. Nový výzkum naznačuje, že odhalí důležité věci o tom, jak naše mysl pracuje, a mají daleko silnější vliv na naše životy, než kdokoliv z nás představit. Půjdeme dovnitř na program, který učí Chicago dospívající dělat jen to, a prozkoumat výzkum na tom, zda tento přístup skutečně funguje. Shankar mluví s Noah Charney, autor Umění Padělek, o tom, proč umění padělatelů jsou nuceni strávit své životy kopírování velkých mistrů, a proč tak mnoho z nich se chtěl nechat chytit. PRI a NPR jsou samostatné výrobní a distribuční organizace s různých misích, a každý soutěží s ostatními pro programování sloty na veřejné rozhlasové stanice.

npr seznamka

NPR - Wikipedie

Navíc, všechny rozhlasových stanic (veřejných i komerčních) se zachází stejně rámci PPM datových sad, což NPR stanice listenership dat mnohem více široce dostupné pro mediální plánování společenství. Tyto děti vzali na Testy, písemné eseje na výšku, aplikuje se a byl přijat na školu podle své volby. Joseph ' s Cathedral v Teheránu, Írán, zemi, kde Křesťané a další náboženské skupiny čelili pronásledování. NPR se dohodli také zaměřit svou satelitní službu do kooperativního podniku (Veřejná Rádio, Satelitní Systém ), takže je možné, pro non-NPR ukazuje, jak získat národní distribuce. A my jsme často upřímnější, když jsme typ na naše otázky do vyhledávače, než když jsme odpověď průzkumy nebo mluvit s přáteli. Tento týden na Skryté Mozku, Shankar Vedantam mluví s Amy o tom, jak jsme se najít smysl a účel v práci. V sobotu v 8 hodin na KQED 9 sobotu Večer Film: Raintree County (1957) New Orleans belle (Elizabeth Taylor) láká muže (Montgomery Clift) od jeho srdíčko (Eva Marie Saint) a do manželství během Občanské Války. Tento týden na Skryté Mozku: jak být štědřejší, dostat své přátele a rodinu, co vlastně chtějí, a proč je to v pořádku, že posíláš dál.

npr seznamka

KQED Veřejnoprávní Média pro Severní CA

http://atsitiktinispazinciu.logdown.com/posts/6797866

TrumpSinglescom Tvorby seznamka

npr seznamka

Budeme zkoumat, jak se tyto představy vytvářejí zdůraznil-out romantické vztahy, fyzické zdravotní problémy, a rostoucí epidemie osamělosti. Také jsme se podívat na některé z psychologických důvodů jsme mít pevný čas uvedení hrozba terorismu v perspektivě. Máme příběh o tom, jak mistr světa v judu přehrávač reagoval na zničující porážku, plus Stopky Věda o tom, jak ztrácí se týká nás všech. Pokud jste četli Thaler předchozí knize Nudge, víš, že je ekonom, který zkoumá, proč se lidé opravdu chovají tak, jak se tradiční ekonomové říkají, že budou. Ale psycholožka Amy Wrzesniewski na Yale University zjistí, že je může mít více společného s tím, jak si myslíme, že o naší práci. V této epizodě, náš měnící se vztah s technology a co big data ví o naše nejhlubší, nejtemnější tajemství. Tento týden si připomínáme naše 100. epizoda tím, že mluví s Daniel Kahneman o jeho spolupráci s Tversky, a jak se jejich práce změnila naše přemýšlení o úsudek, paměť a mysl sama o sobě. I když si myslíme, že by měly být méně rozptylovat technologie, nemáme přiznal skutečné náklady těchto přerušení. Tento týden na Skryté Mozku, mluvíme s počítačem vědec Cal Newport o tom, jak kultivovat naši pozornost, a to, co jsme získali tím, že ponoří se do smysluplné práce. Tento týden na Skryté Mozku, jsme se prozkoumat psychologický fenomén nedostatku a jak to může ovlivnit naši schopnost vidět obraz, a vyrovnat se s problémy v našich životech.

No comments:

Post a Comment