Sunday, April 29, 2018

Foto Sexy Holky

Walt Disney Poklady

Bonusové materiály zahrnují retrospektivní s filmový historik Leonard Maltin a původní Mousketeers; merchandising a propagační materiály, a mnohem více. Zábava zahrnuje Louis Armstrong, Sammy Davis Jr., Fess Parker, Annette Funicello, Osmond Brothers, a mnoho, mnoho dalších přátel a Disney legends. Tichý šortky vyrobené od roku 1926 do roku 1927 s Walt je osobní kontakt, jsou oživil s novým skóre speciálně vyrobené pro Walt Disney Poklady, Vlna VII. Udělejte si krásný pohled zpět na původ parku, začíná první epizoda z DISNEYLANDU TELEVIZNÍ seriál, jako Walt Disney, vede prohlídka studia a zvedne opona na model pod-stavební Disneyland Park. Vidět nejstarší vizuální záznam ukazující kreativní narození animace je nejvíce historicky významné karikatura, stejně jako jen černá-a-bílá kreslený tužkou záběry známo, že existují. Hodně radosti z Disney Parků fanoušky, slibuje komplexní, nikdy předtím neviděl, celovečerní dokumentární film s názvem Disneyland: a Pak, Nyní a Navždy. Na DVD vůbec poprvé, fanoušci všech věkových kategorií si mohou zažít klasických epizod z druhé sezóny ve Walt Disney historie-dělat TELEVIZNÍ seriál (1957-59). Elfego Baca je pozdní 19. století pistolník (Robert Loggia), ve starém západě, kdo změní své způsoby, aby se stal šerif a pak právník. 1930 ( Art Deco ) období továrny se stal známý pro to zvíře modelování v produkci nejlepší zvířecí postavy, zejména dobře známé závodní koně a mistr psy. Obohacení sbírky ještě dalších několik volitelné komentáře od některé ze světově nejuznávanějších animace a filmové hudby odborníci, kteří se účastní také živý rozhovor o seriálu, který nechal Walt Disney tlačit obálku animace umění lety nepředstavitelné fantazie. Albert Hallam také přispěl s jeho talentovaný dovednosti, když nastoupil v Ničem ve věku 14 let jako učeň plísně výrobce nakonec se stal vedoucím výroby forem a modelář, vytvářet motýly, koně, psi a kočky modeled po Arthur Gredington odchodu do důchodu včetně norský Fjord Koně, velmi řadit po kousku dnes sběrateli. Ne každý den se budete učit triky obchodu a uspokojí vaši zvědavost o tom, co se děje v zákulisí na nejvíce kreativní bašta zábavu pro celou rodinu. DISNEY RARITY, SLAVÍ ŠORTKY 1920-1960 vitríny velké kolekce Walt je vynikající animované kraťasy, že fanoušci nemusí být vědomi. Marty Markham (David Stollery) je bohaté město kluk, který splňuje Spin Evans (Tim Considine), nejvíce populární camper z předchozího léta. Guy Williams (TV, ZTRACENI VE VESMÍRU) hvězdy jako legendární maskovaný mstitel ... kdo hřmí z noci a do odvážných dobrodružství, aby hned každý špatný.

Každý se může pochlubit unikátní obsazení postav, tyto hudební šortky sloužil jako Walt Disney ' s proving ground pro rozvíjející se technologie, nové hudební styly a experimentální formy. Kromě karikatury sami, připojit Academy Award(R)-vítězný skladatel Richard M. Užijte si nostalgický pohled zpět na původní hudební šortky, které zahájila revoluce ve světě animace. Jedna věc, jisté je, že soubor bude obsahovat i E-ticket kniha replika a litografie hradu pojetí umění. I když dvacet šest, černá a bílá Oswald šortky byly vyrobeny pod Walt Disney a jeho animátor Ub Iwerks, jen málo je známo, že přežít dnes. První, kdo vytvořil hlavní modelář Arthur Gredington byl Jemima Puddle-Duck, která byla vydána spolu s 9 dalšími znaky, včetně velmi populární Peter Rabbit Tyto byl okamžitý úspěch a s tímto v mysli, více animované postavičky byly provedeny včetně vám zimmyho Lev vytvořil David Ruky. Součástí jsou rozhovory s řadou hvězd Fess Parker a Buddy Ebsen, stejně jako galerie, originální umělecká díla, reklamy a divadelní plakáty. Tyto nádherné, méně známé unikátní filmy, pre-data moc práce, že by ho svět-slavný. Tento Walt Disney Poklad sada představuje prvních pět hodinové epizody seriálu, z týdne října 3-7, 1955.

To byl John Ničem, kdo jako první získal práva k reprodukci znaků a 1997 označil 50. roce, že v Ničem a Royal Doulton vyráběl Beatrix Potter postavy. O rok později původní Gold Street díla byla prodána developeři dokončení této skvělé jméno do historie keramiky. V průběhu mnoha měsíců, tímto názvem byl opuštěn, Radio City Music Hall prezentace na povrch (na Své Hostitele, Walt Disney ), a zpívat-podél čísel bylo vydáno v jejich původním formátu (vanilkový DVD z roku 1990 VHS Zpívat Písně: Disneylandu Zábavu ). Svazek zahrnuje také animátor Umění Babbitt je původní popisný odkaz na všechny věci, Goofy, původní hlas za Trdlo, Pinto Colvig, a exkluzivní rozhovor s aktuální hlas Goofy, Bill Farmer. Jeho synové John a Gilbert spolu s Johnem syn, John Ewart všichni hráli roli v továrnách obrovský úspěch. V posledních letech Yorkshire obchodní muž jménem John Sinclair koupil v Ničem značky včetně výroby forem a archivní materiál od Royal Doulton. Získat vhled do Mickeyho začátky v nové rozhovory s legendární Disney animátoři Frank Thomas a Ollie Johnston. V roce 1952 v Ničem začal, že je to Disney rozsahu s Mickey Mouse a později v roce 1968 produkoval sérii Medvídek Pú postavy. Během 1950, jeho šetření do průzkumu vesmíru a úžasné příležitosti a výzvy cestování vesmírem nejen ožil v několika Disneyland TELEVIZNÍ pořady, ale pomohl vytvořit silnou veřejnou podporu pro Spojené Státy, vesmírný program. Tento druhý díl revoluční série se může pochlubit některými z Disney nejvzácnější karikatury, včetně více než tucet nikdy předtím propuštěn na DVD nebo video.

No comments:

Post a Comment