Sunday, April 29, 2018

Beauty Girls

Seznamka Wedgwood - Potteries

Sůl se rozdělí do jeho složek, sodíku kombinace s oxidem křemičitým v jílu tvořit potřete glazurou křemičitan sodný, chlór uniká pece komína. Josiah Spode Druhý později přidal tento popel pravdivý, tvrdý porcelán vzorec, a výsledná těla, známý jako kostní porcelán, se od té doby stal standardem anglický porcelán. Když čaj byl poprvé dovezen do Evropy z Číny v 17. století, každý hrudi byl doprovázen červené kameninové hrnce vyrobené v Yixing pece v provincii Ťiang-su. Overglaze obraz je proveden na vypálené hlíny tělo pokryté vystřelil polevou, glazurou obraz, na vystřelil, neglazované tělo (která zahrnuje tělo, které bylo potažené syrové nebo nepálené, glazury materiálu). Kamenina krytá s olověnou glazurou je někdy viděl, ale možná, že většina dochovaných glazované výrobky jsou sůl-prosklené. Tím, že se seznámí s tucet nebo tak hlavní varianty Wedgwood mark, a tím, vědět, kdy každý byl v použití, sběratel může určit přibližnou dobu výroby objektu. Nejen tyto informace přidat na zájmu o daný exemplář a zvýšit porozumění keramika umění jako celek, ale je také často vrhá čerstvé světlo na historické otázky či sociální návyky a technické dovednosti z doby, kdy byl vyroben. Tvrdý porcelán glazura byla obvykle (a kameniny sůl glazury, vždy) vystřelil na stejnou dobu jako surový jíl tělo ve stejné vysoké teploty. Keramika, sklo, košíkářství, šperky, kovové výrobky, nábytek, textil, oblečení, a další takové zboží jsou předměty, nejčastěji spojené s tím. Pokročilejší metody, používané Řeky a další, je stisknout keramiky tělo do formy z pálené hlíny. Stříbro bylo používáno příležitostně pro stejné účely jako zlato, ale s časem se téměř vždy zčernala oxidací. Umění tin-zasklení byla objevena před Asyřany, kteří ji používají na pokrytí kurzů zdobené zdiva. Obraz zapotřebí mimořádné schopnosti, protože to byl popraven na syrové glazury a výmazy byly nemožné. Měďnatými oxid dává výrazný série blues, oxidu měďného sérii zelených, a v přítomnosti nadbytku oxidu uhelnatého (což Čínské dosaženo tím, házení mokré dřevo do pece), měďnatými oxid výnosy modro červená. Povaha sklo, nicméně, to bylo nemožné, aby tvar to jakýmikoliv prostředky používané potter a směsi jílu a broušené sklo byl nakonec souzen.

beauty girls

Josiah Wedgwood Sons Ltd

Jasperware - Wikipedie

  • Glamorgan Starožitnosti Keramika - Strana 2
  • Keramika Britannicacom
  • Čína Nálezci Stránky Přehled
  • Keramika - Západní keramiky
  • Vzor historii Asijských Bažantů, modrá

beauty girls

Mangan dává různé barvy od jasně červené fialové podobné manganistan draselný tmavě purpurově hnědé, který může být téměř černá. V případě většiny tin-glazované výrobky vystřelil objekt byl nejprve opatřen cínovou glazurou, pak maloval, pak vystřelil znovu. Tato technika se používá pro hladké a dokončit footrings na kolo-hozený zboží nebo podříznutí místa na lisované nebo opilý kousky. Návrhy byly poprvé zapsala do hlíny, a řezy pak byly naplněny černý a bílý lístek. Další podmínky pro overglaze barvy smaltu barvy a utlumit barvy, druhý název je odvozen od typu pece, známý jako muflové pece, ve které jsou padáka. Americká verze jasperware vyrábí c. 1846, zobrazující Native Američany v neoklasicistním stylu. Od keramiky nejsou ovlivněny kterýmkoli z agentů, že útok kov, dřevo nebo textil, oni jsou často nacházejí prakticky beze změny poté, co byl pohřben na tisíce let, zatímco ostatní artefakty ze stejného období jsou částečně nebo zcela zničen. Na další, jemný střelbě, zlato výnosy nafialovělé barvy, stříbrná a světle slámovou barvu, platinum zachovává svůj přírodní odstín a mědi se liší od lemonish žluté zlato a bohaté hnědé.

http://liitadatingsivusto.logdown.com/posts/6684715

Nejen, že jsou falešné značky přidány do moderní padělky, ale menší z 18. století-továrny často kopírovat stopy jejich více srpna konkurenty. Oni byly poprvé použity v Persii na hliněné ( minai obraz) ve 12. století a možná i na stejné datum, na Čínské kameniny vyrobené v Cizhou. To je jen zřídka nalézt mezi kočovné kmeny, od hrnčířů, musí žít v rámci dosažení svých surovin. Tělo může být pokryta nebo zdobené skluzu (směs jílu a vody v creamlike konzistence, který se používá pro lepení a odlévání, stejně jako pro dekoraci), s jasnou glazurou, nebo s neprůhlednou cín glazury. Ve 20. století, kamenina byla použita převážně umělce-hrnčíři, jako Bernard Leach a jeho následovníci. Od 1780, okrasné Jasper, Černé Čediče, cukrové třtiny, terra cotta a Queens Ware jsou vždy označeny tímto razítkem. Obě barvy, které vyplývají z železa v jílu může být viděn v černém-trumfl vázy z Egypta předdynastické. Jemné bílé kameniny, tzv. Ironstone china, byl představen v Anglii na počátku 19. století. Matrix byl spotřebován během střelby, takže skončil hrnce s dojmem, vazby na vnější. Vystřelil objektu byla pokryta jemně mletý skleněný prach často pozastaveno ve vodě, a pak byl znovu vystřelil.

No comments:

Post a Comment